Wizard Meets Old

WHY

Bij wizard meets Upgrader ervaren we het zelf: ondernemerschap is fantastisch en ook uitdagend. Om jouw doel Als ondernemer te bereiken, ben jij zelf de belangrijkste asset in het bedrijf. Je zet jouw ziel en zaligheid in om jouw doelen als ondernemer te bereiken. Je wordt geconfronteerd met jezelf, jouw grenzen en moet de balans leren bewaren tussen jouw ambities en jouw gezondheid. in de drukte van de uitvoer, is stilstaan, reflectie, zelfzorg en strategiebepaling een uitdaging.  Wizard meets upgraders biedt jou de gelegenheid om dat te doen.

Onze kernwoorden: Versimpelen, praktisch, toepasbaar, behapbaar, mindset, drempels wegnemen, bewustwording, zelfzorg

HOW

Je krijgt praktische tools aangereikt die toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk als ondernemer. Je bepaalt een stip op de horizon en maakt Op strategische manier De breakdown van activiteiten die Nodig zijn om daar te komen. Je leert daardoor Selectief met je tijd, energie en middelen om te gaan. Je leert ook Op strategische wijze plannen te creëren en Een goede basis leggen voor de groei van jouw bedrijf en daarmee de groei van jouw impact en welzijn. Beren op de weg? Die tacklen we. Doelen die voorheen onhaalbaar leken, breken we op in kleine stukken, zodat je groter durft te dromen dan ooit met een concreet plan om je droom te realiseren. De combinatie met praktische tools zorgt ervoor dat je jouw ondernemerschap naar het volgende niveau kan tillen.

WHAT

Tijdens de tweedaagse Wizard meets upgrader bootcamp doen wij een deep dive in jou en jouw bedrijf. Er komen Verschillende invalshoeken samen. Je gaat de verbinding aan met andere ondernemers, wisselt ervaringen uit en leert van elkaar. samen maken wij het ondernemersproces behapbaar en begrijpelijk. Resultaat: ambities geconcretiseerd, angsten geïdentificeerd (En Beslecht!), duidelijke korte en lange termijn doelstellingen, praktisch gemaakt in een actieplan voor het komende jaar met aandacht voor zelfzorg.

Programma:
6 april: Deep-Dive in Jou en Jouw bedrijf
7 april: Strategische actieplannen formuleren

Verzorging:
2x luxe lunch, gratis parkeren

Wie ben jij

  • Je hebt een eigen onderneming (minimaal 1 jaar)
  • Je wilt anders/strategisch kijken naar jouw onderneming
  • Je wilt groeien in jouw rol als ondernemer Of je wilt van parttime naar fulltime ondernemerschap schakelen
  • je wilt een goede balans creëren tussen ambitie en zelfzorg

Meld je aan (één persoon)Meld je aan (twee personen)

De try-out prijs is €1.999,-
Dubbele aanmelding (twee personen: €3.5000,-)