Level up your

business!

Ondernemerschap is fantastisch en ook uitdagend. Om jouw doel als ondernemer te bereiken, ben jij zelf de belangrijkste asset in het bedrijf. Werk samen met onze beste trainers aan jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen in Wizard meets Upgrader.

Een deep dive
in jou 
en in je bedrijf.

Bij Wizard meets Upgrader ervaren we het zelf: ondernemerschap is fantastisch en ook uitdagend. Je zet jouw ziel en zaligheid in om jouw doelen als ondernemer te bereiken. Je wordt geconfronteerd met jezelf, jouw grenzen en moet de balans leren bewaren tussen jouw ambities en jouw gezondheid. In de drukte van de uitvoer, is stilstaan, reflectie, zelfzorg en strategiebepaling een uitdaging. Wizard meets Upgrader biedt jou de gelegenheid om dat te doen.

Effectiever naar optimale bedrijfsresultaten

Tijdens de tweedaagse Wizard meets Upgrader bootcamp werken we aan jouw jaarplan. Wij doen een deep dive in jou als ondernemer en jouw zakelijke ambities. Er komen verschillende invalshoeken samen. Je gaat de verbinding aan met andere ondernemers, wisselt ervaringen uit en leert van elkaar. Samen maken wij het ondernemersproces behapbaar en begrijpelijk.

Resultaat: ambities geconcretiseerd, angsten geïdentificeerd (en beslecht!), duidelijke korte en lange termijn doelstellingen, praktisch gemaakt in een actieplan voor het komende jaar met aandacht voor zelfzorg.

Praktische informatie

Programma
6 april: deep-dive in jou en jouw bedrijf
7 april: strategische actieplannen formuleren

Verzorging
Centrale locatie in Amsterdam Zuidoost, 2x luxe lunch.

Wie ben jij?
Je hebt een eigen onderneming (minimaal 1 jaar)
Je wilt anders/strategisch kijken naar jouw onderneming
Je wilt groeien in jouw rol als ondernemer of je wilt van parttime naar fulltime ondernemerschap schakelen
je wilt een goede balans creëren tussen ambitie en zelfzorg