Over mij

Ik ben al sinds mijn 17e betrokken bij projecten in o.a. het sociale domein: ik begon als vrijwillige fondsenwerver en projectmedewerker voor een jongerencentrum in Amsterdam Oost. De eerste keer dat ik besefte dat ik best goed zou kunnen zijn in fondsenwerving, was toen ik +/- € 250.000,- binnenhaalde voor een project in Suriname. ​

Sindsdien heb ik nog veel meer geld binnengehaald voor projecten, aan de start gestaan van organisatieprogrammering, binnen 3 weken een opvanglocatie voor uitgeprocedeerde asielzoekers uit de grond gestampt, trainingen gegeven aan alles van piepjonge ambitieuze jongeren tot door-de-wol-geverfde professionals en kritisch meegelezen met vele tientallen projectplannen en grant proposals.

Ik ben The Project Wizard, omdat ik geloof dat een experimentele houding in combinatie met kritische feedback alle fondsenwervings- en projectprocessen beter maakt. Ik koester weinig heilige huisjes , maar kom altijd met een goed alternatief op de proppen. Ik zorg ervoor dat aan de start van een project wordt nagedacht over de financieringsmogelijkheden en de eisen van eventuele projectfinanciers. Bij de uitvoer van fondsenwervingsplannen hou ik de stip op de horizon in de gaten. Ik richt alle processen zodanig in dat de uitvoerders en creatievelingen ruim baan hebben ‘to work their magic’. Mijn liefde voor cijfertjes waar een euroteken voor staat, maakt dat ik oog houd voor correcte bedrijfsvoering. Ik wil dat goede ideeën niet alleen geld krijgen, maar het geld na de afrekening ook mogen houden.

Ik wil jou in staat te stellen om jouw droomprojecten te realiseren. Ben jij gespecialiseerd in wat jij doet? Heb je geen tijd om je te verdiepen in subsidies, fondsen en andere financierings-mogelijkheden? Klinkt het proces om dat uit te vogelen als een uitdaging? Maar heb je goede ideeën die je echt uit wil voeren? Bel me.

Maak een afspraak!