+316 51521600info@theprojectwizard.nlPostbus 50231 1305 AE, Almere
The Project Wizard

Over ons

The Project Wizard is een jonge organisatie die zich inzet voor bedrijven met impact. Wij begeleiden, inspireren en assisteren ondernemers met ambities om de wereld te verbeteren. Met eigenzinnige ideeën en werkmethoden die de creativiteit doen stromen, komen wij snel tot de kern van wat de opdrachtgever wil bereiken, uiteraard met oog voor de praktische zaken als planning, haalbaarheid en natuurlijk financiering. The Project Wizard is betrokken bij bedrijven die vooruitdenken en vooroplopen in (sociale) duurzaamheid. Zo dragen wij bij aan kwalitatieve ideeën met een punch.

The Project Wizard gelooft dat deze impact overal vandaan kan komen. De financieringswereld heeft dat alleen nog niet helemaal door: van alle starters in Nederland heeft 33% een migratieachtergrond, maar zij krijgen slechts minder dan 0,5% van de financiering. De missie van The Project Wizard is om deze funding gap te verkleinen door jou te helpen om  jouw waarde, jouw verhaal en jouw visie op de meest passende manier over te brengen aan financiers.

The Project Wizard biedt ondernemers de tools om te kunnen voldoen aan de eisen van verschillende financiers en biedt overzicht in het oerwoud van financieringsmogelijkheden. Door de fondsenwerving planmatig en gestructureerd te plannen en uit te voeren bespaart The Project Wizard je tijd, geld en vergroot jouw kans op succes.

Werken met The Project Wizard betekent werken aan een bestendige organisatie die duurzaam gefinancierd kan worden door optimaal gebruik te maken van alle financieringsmogelijkheden die passen bij de ontwikkelingsfase van jouw diensten, producten en organisatie. Je kijkt kritisch naar jouw organisatie, jouw markt en jouw product en maakt de aanpassingen die nodig zijn om de financierbaarheid van jouw idee te optimaliseren.

Tirza Snoijl

Oprichter en CEO

Vanessa Janssen

Online Business Manager

Imar Boerenveen

IT Ondersteuning

Soukaina Chakkour

Onderzoek en EU subsidies

Carlvin Brooks

AUTOMATISERING EN PROCESONTWIKKELING

Amisi Kalonda

App Development & Design

Thanysia Plet

Stagiaire Business Support MBO4